Omnius Start

Het startpakket van Omnius

Omnius Start is het basisaccount voor elke deelnemende advocaat of jurist aan het platform. Profiteer van het enorme bereik van Omnius met een vermelding op het platform en alle extra’s.

oplossing-Omnius-Start

Omnius Portaal

Omnius Start is het basisaccount waarmee u zich aan het platform koppelt. Dit basisaccount is al aardig compleet. Zo krijgt u een uitgebreide vermelding op het platform en kunnen rechtzoekenden direct contact met u zoeken.

Alle leads kunt u direct bekijken in het ‘Omnius Partnerportaal’.

Maandelijks zoeken tienduizenden rechtzoekenden een advocaat via onze advocaat zoekmachine. Via de diverse zoekopties komen rechtzoekenden bij de advocaat uit van hun keuze.

Profiteer mee van ons bereik en profileer u als specialist op het Omnius platform.

Meer mogelijkheden

Elk account kan worden uitgebreid met extra modules. Afhankelijk van uw wensen en behoeftes kunt u kiezen voor: Juridische leads, de Bereikbaarheidsservice en Marketing op maat.  

Omnius Start

€ 97,50 per maand*
Startpunt voor werving nieuwe cliënten

* Maximaal twee advocaten. Bij elke extra advocaat rekenen we € 34,50 extra per account

Waarom kiezen advocaten voor deze variant?

 • Word gevonden door duizenden rechtzoekenden.
 • Rechtzoekenden kunnen direct contact met u opnemen op basis van uw profiel door het formulier direct contact in te vullen.

400.000

Bezoekers per jaar

300

Deelnemende advocaten

U

Profiteer mee

Groot online bereik

Vind en bind

Meer serieuze prospects

Juridische leads voor advocaten

Bent u op zoek naar uitbreiding van uw clientele en wenst u interessante nieuwe zaken te ontvangen? Omnius platform helpt u uw praktijk te groeien.

Het is de missie van Omnius om de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk te maken. Met een heldere toekomstvisie speelt Omnius in op dynamische marktontwikkelingen en de veranderende vraag van rechtzoekenden. Innovatie zit in onze genen.

Met behulp van slimme software en ervaring van de jurist worden alle rechtzoekenden gekoppeld aan de juiste advocaat binnen het Omnius advocatennetwerk. Deelnemende advocaten ontvangen op deze manier waardevolle aanvragen die voldoen aan hun eigen wensen en passen bij hun advocatenprofiel, voorkeur en ambities.

Omnius haalt rechtzoekenden van de markt en brengt deze in contact met uw kantoor. 365 dagen per jaar, binnen alle rechtsgebieden.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Vrijblijvende aanvraag

Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag  contact met u op om uw wensen te bespreken.

    

    

  Selecteer een module:
  Meerdere opties mogelijk

  Selecteer een oplossing:

  Veelgestelde vragen

  Wat is het Omnius Partnerportaal?

  Het Omnius Partnerportaal is de online omgeving waarin u uw account kunt vinden. In dit account vindt u alle documenten, informatie en modules die u bij Omnius afneemt. Ook alle leads, telefoonnotities, facturen en tips & tricks kunt u hier inzien.

  Met welke modules kan ik Omnius Start uitbreiden?

  Elk account kan worden uitgebreid met extra modules. Afhankelijk van uw wensen en behoeftes kunt u kiezen voor: Juridische leads, de Bereikbaarheidsservice en Marketing op maat.

  Wat zijn blogs op Omnius?

  Omnius biedt de mogelijkheid om als advocaat blogs te plaatsen op omnius.nl/blog. Op die manier kunt u zich profileren op het platform binnen onderwerpen waar u in bent gespecialiseerd.

  Waarom samenwerken met Omnius?

  Ervaren in juridische marketing

  Omnius heeft 15 jaar ervaring met het werven en onboarden van nieuwe cliënten. Wij kennen de markt en zorgen voor meer waardevolle cliënten voor uw praktijk.

  Intake door juristen

  Al onze leads worden gefilterd en verrijkt door onze eigen juristen. Wij onderscheiden ons van algemene leadbedrijven door kwaliteit en juridische expertise

  Uw eigen dashboard

  In uw Omnius portaal kunt u exact zien wat onze doorverwijzingen hebben opgeleverd. Zo weet u altijd wat uw rendement is. 

  Optimale bereikbaarheid

  De Omnius intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar. Cliënten kunnen ons altijd bereiken wanneer een juridisch probleem ontstaat. Vrijblijvend en laagdrempelig.

  Kies uw rechtsgebieden

  Geen algemene leads, maar specifiek binnen de rechtsgebieden die u behandelt.

  R

  Conform gedragsregels NOvA (gedragsregel 2, lid 2)

  Onze modellen zijn conform de eisen die de Orde van Advocaten stelt aan samenwerkingen die advocaten aangaan.

  Premium partners

  Vanuit diverse premium partners (o.a. rechtsbijstandsverzekeraars en brancheorganisaties), genereert Omnius voor elke advocaat elke dag opnieuw waardevolle aanvragen, waaronder gedekte zaken van verzekerden.

  Aanvragen komen uit alle arrondissementen voor alle rechtsgebieden.

  Neem contact met ons op

  Wij bellen u graag terug!

     

   Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur via
   030 200 63 51 of contact@omnius.nl