Website voor advocaten en juristen

Kantoorwebsite of leadgeneration website binnen uw specialisme

Omnius gaat verder dan alleen het verbinden van rechtzoekenden met advocaten en juristen. We begrijpen dat elk juridisch professional uniek is, met specifieke specialismen, doelen en behoeften. Daarom bieden we Marketing op Maat aan, waarmee we gepersonaliseerde websites creëren die perfect aansluiten bij de wensen en visie van advocaten en juristen.

oplossing-Omnius-marketingopmaat

Doelgerichte website laten maken

In een steeds competitievere juridische branche is het van essentieel belang om u te onderscheiden van uw concurrenten en een sterke online aanwezigheid op te bouwen. Een generieke website doet geen recht aan uw unieke identiteit en kan potentiële cliënten afschrikken. Onze Marketing op Maat dienstverlening is ontworpen om u te helpen opvallen in de menigte en uw expertise en specialisaties effectief over te brengen.

Stapsgewijze benadering voor optimaal resultaat

Ons proces begint met een diepgaand gesprek waarin we uw doelen, wensen en specialisaties bespreken. We willen uw juridische praktijk echt begrijpen, zodat we een website kunnen ontwikkelen die nauw aansluit bij uw visie. Deze website zal niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en conversiegericht.

Ons team van ervaren ontwerpers zorgt ervoor dat het ontwerp van uw website volledig past bij uw branding en de waarden van uw praktijk. We creëren een gebruiksvriendelijke ervaring die bezoekers aanspreekt en begeleidt naar de gewenste acties, of dat nu het invullen van een contactformulier is, het downloaden van relevante informatie of het bellen voor een consult.

Vrijblijvende aanvraag

Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag  contact met u op om uw wensen te bespreken.

    

    

  Selecteer een module:
  Meerdere opties mogelijk

  Selecteer een oplossing:

  Meer willen weten?

  Bekijk hieronder de mogelijkheden.

  1. Basis website

  Onze basiswebsite is ideaal voor advocaten en juristen die een eenvoudige online aanwezigheid willen opbouwen. We creëren een professionele en informatieve website met basisinformatie over uw praktijk, diensten, contactgegevens en een overzicht van uw specialismen.

  2. Geavanceerde website

  De geavanceerde website is geschikt voor advocaten en juristen die meer interactieve functies willen integreren. Naast de basisinformatie kunnen we bijvoorbeeld secties toevoegen voor recente juridische nieuwsartikelen, casestudies, klantbeoordelingen en een blog waarin u uw expertise kunt delen.

  3. Specialisatie-gerichte website

  Heeft u unieke specialisaties waarin u uitblinkt? Met een specialisatie-gerichte website kunt u diepgaande informatie bieden over uw expertisegebieden. Dit is ideaal voor advocaten die willen laten zien dat ze de meest geschikte keuze zijn voor specifieke juridische kwesties.

  4. Conversiegerichte website

  Als u zich wilt concentreren op het genereren van leads en nieuwe cliënten, is een conversiegerichte website de juiste keuze. We optimaliseren de site met strategisch geplaatste oproepen tot actie (CTA’s) en contactformulieren om bezoekers aan te moedigen contact op te nemen.

  vrouw-afgeknipt-lawfund

  Wat kunt u met een website als advocaat

  Leadgeneratie: uw omzet en praktijk laten groeien Omnius begrijpt het belang van constante groei en het aantrekken van nieuwe cliënten. Daarom integreren we strategisch geplaatste oproepen tot actie (CTA’s) en formulieren op uw website om potentiële cliënten aan te moedigen contact op te nemen. We optimaliseren uw website om leads vast te leggen en waardevolle informatie te verzamelen die u kunt gebruiken om beter inzicht te krijgen in de behoeften van uw doelgroep.

  Benadrukken van specialisaties

  Het tonen van uw expertise, veel advocaten en juristen hebben unieke specialisaties en expertisegebieden, met onze Marketing op Maat dienstverlening kunt u deze specialisaties uitlichten en presenteren aan potentiële cliënten. We creëren specifieke pagina’s die diepgaande informatie bieden over uw expertise, waardoor u een betrouwbare bron wordt voor mensen die op zoek zijn naar juridisch advies binnen uw specialisme.

  SEO en SEA

  Uw online zichtbaarheid vergroten Een effectieve website is pas nuttig als mensen deze kunnen vinden. Onze Marketing op Maat omvat SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising) om ervoor te zorgen dat uw website hoog scoort in zoekmachines en uw doelgroep bereikt.

  Wij zijn er voor u

  We analyseren relevante zoekwoorden, optimaliseren de technische aspecten van uw website en creëren boeiende content die waardevol is voor zoekmachines en bezoekers. Uw succes is ons doel Met Marketing op Maat van Omnius gaat het erom uw juridische praktijk te helpen groeien door middel van strategische online marketingoplossingen.

  Onze expertise in de juridische branche en ons begrip van online marketing stellen ons in staat om een op maat gemaakte strategie te ontwikkelen die uw praktijk naar nieuwe hoogten zal brengen.

  Wilt u ontdekken hoe Omnius uw juridische praktijk kan helpen groeien met onze Marketing op Maat dienstverlening? Neem vandaag nog contact met ons op.

  Weten wat Omnius voor uw kantoor kan doen?

  Online mogelijkheden

  Benieuwd naar wat Omnius nog meer voor u kunt betekenen? Voor iedere doel hebben wij een oplossing!

  Marketing en beheer eigen website

  Wij verzorgen het beheer van uw website en alle campagnes die zorgen voor traffic en leads. 

  Design van nieuwe niche website

  Bent u specialist en wilt u een niche-website, bijvoorbeeld binnen het strafrecht of arbeidsrecht? Omnius creeert en beheert uw eigen specialistenwebsite.

  Meer te weten komen over Omnius en de mogelijkheden bespreken?

  Plan dan snel een online afspraak in.

  Weten wat Omnius voor u kan betekenen?

  Ontdek groei met Omnius! Wij zijn experts in het adverteren op Google Ads, SEO-optimalisatie en website-upgrades voor individuele advocaten of kantoren.

   

  • Verbeter uw online zichtbaarheid.
  • Trek meer cliënten aan met onze gerichte aanpak.
  • Bereik tastbare resultaten die tellen.
  Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

  Vrijblijvende aanvraag

  Benieuwd naar hoe wij uw website een boost kunnen geven met Marketing op maat? Neem contact met ons op dan informeren wij u graag over de mogelijkheden.

     

     

   Selecteer een module:
   Kies één optie

   Veelgestelde vragen

   Waarom kies ik voor marketing op maat?

   Een goede website met bijhorende marketing is steeds belangrijker. Wij zorgen ervoor dat u optimaal wordt gevonden met uw huidige website of doormiddel van een nieuw te maken website.

   Hoe krijg ik inzicht in de ROI?

   Er wordt een omgeving vrijgegeven waar u inzicht hebt in de aantallen bezoekers, conversie en cijfers.

   Hoe ziet de beoordeling van de Legal Marketing Scan er uit?

   In de scan worden verschillende componenten van uw website gecontroleerd. Wij beoordelen de website onder andere op technisch aspecten en controleren de inrichting (On Page SEO). In de samenvatting van het rapport bevelen wij verbeteringen aan.

   Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn (nieuwe) website optimaal gevonden wordt?

   Door onze uitgebreide kennis in (online) marketing voor advocaten en juristen, weten wij exact wat nodig is om optimaal gevonden te worden. Wij monitoren wekelijks de campagne om uw website te optimaliseren.

   Wat zijn de maandelijkse kosten?

   De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van het rechtsgebied, hoeveelheid leads en de regio(s). Hoe meer aanvragen u via uw eigen site willen binnenhalen hoe meer werk wij er maandelijks aan moeten besteden. Wij brengen alleen beheerskosten in rekening. De Google kosten worden rechtstreeks bij het kantoor in rekening gebracht. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

   Waarom samenwerken met Omnius?

   Ervaren in juridische marketing

   Omnius heeft 15 jaar ervaring met het werven en onboarden van nieuwe cliënten. Wij kennen de markt en zorgen voor meer waardevolle cliënten voor uw praktijk.

   Intake door juristen

   Al onze leads worden gefilterd en verrijkt door onze eigen juristen. Wij onderscheiden ons van algemene leadbedrijven door kwaliteit en juridische expertise

   Uw eigen dashboard

   In uw Omnius portaal kunt u exact zien wat onze doorverwijzingen hebben opgeleverd. Zo weet u altijd wat uw rendement is. 

   Optimale bereikbaarheid

   De Omnius intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar. Cliënten kunnen ons altijd bereiken wanneer een juridisch probleem ontstaat. Vrijblijvend en laagdrempelig.

   Kies uw rechtsgebieden

   Geen algemene leads, maar specifiek binnen de rechtsgebieden die u behandelt.

   R

   Conform gedragsregels NOvA (gedragsregel 2, lid 2)

   Onze modellen zijn conform de eisen die de Orde van Advocaten stelt aan samenwerkingen die advocaten aangaan.

   Neem contact met ons op

   Wij bellen u graag terug!

      

    Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur via
    030 200 63 51 of contact@omnius.nl