Marketing op maat

Groei met online marketing en investeer in uw toekomstige cliënt.

 

oplossing-Omnius-marketingopmaat

Juridische marketing op maat

De medewerkers van Omnius zijn expert als het gaat om (online) marketing voor advocaten en juristen. Deze kennis en kunde kan via de Marketing op maat module ingezet en gedeeld worden voor individuele kantoren. Het resultaat is een website die er niet alleen goed uit ziet, maar ook aanvragen gaat opleveren. Omnius beheert en onderhoud vervolgens uw site en de campagnes. Alle resultaten worden teruggekoppeld in een speciaal ontwikkeld portaal. Uw ROI op de marketing wordt hiermee zichtbaar.

Onze werkwijze

Marketing op maat begint met een gesprek met een van onze account managers. In dat geprek komen uw wensen aan bod en wordt besproken wat u al doet aan marketing of acquisitie. Onderdeel van onze aanpak is het uitvoeren van een Legal Marketing Scan. Hiermee beoordelen wij uw bestaande website(s).

In een uitgebreid rapport gaan wij in op alle aspecten van uw website en bevelen we verbeteringen aan. De kosten voor de scan zijn € 524,95. Leidt ons intakegesprek en de uitkomst van de scan tot een opdracht? In dat geval is de scan voor u gratis.

Van scan naar opdracht

Na de intake en de Legal Marketing Scan maken we samen een plan van aanpak op. Is de uitkomst dat uw huidige website en/of acquisitiekanalen toe zijn aan vernieuwing? Dan gaan we aan de slag om een nieuwe website voor uw kantoor op te zetten. Wilt u zich profileren in een niche en een specifieke website gericht op één rechtsgebied? Ook dat is mogelijk!

Legal marketing

Tarieven op projectbasis

Waarom kiezen advocaten voor deze variant?

 • Marketing en beheer van eigen kantoorwebsite.
 • Ontwikkeling nieuwe website.
 • Marketing en design van nieuwe boutique website binnen bepaalde rechtsgebieden.

Marketing en beheer eigen website

Wij verzorgen het beheer van uw website en alle campagnes die zorgen voor traffic en leads. 

Ontwikkeling van nieuwe website

Van ontwerp tot de eerste leads en zaken. Omnius verzorgt het hele project en begeleidt uw kantoor naar een nieuwe website.

Design van nieuwe niche website

Bent u specialist en wilt u een niche-website, bijvoorbeeld binnen het strafrecht of arbeidsrecht? Omnius creeert en beheert uw eigen specialistenwebsite.

Waarom kiezen voor marketing op maat?

Werving van nieuwe cliënten gebeurt hoofdzakelijk online. Rechtzoekenden zoeken vrijwel uitsluitend nog een advocaat voor hun juridische probleem via zoekmachines. Een goede website met bijbehorende marketing is iets waar de meeste kantoren minder focus op hebben.

Wij zorgen ervoor dat u optimaal wordt gevonden met uw huidige website of door middel van een nieuw te maken website. Dit vereist maatwerk, dus bel ons gerust voor de mogelijkheden op 030 – 200 63 51.

Onze aanpak

Afhankelijk van uw wensen ontwikkelen wij nieuwe websites, knappen verouderde websites op of maken een boutique website voor uw kantoor.

Wij starten altijd met een intakegesprek. In dat gesprek kunt u uw wensen toelichten.

Mogelijkheden:

 • Marketing en beheer van uw eigen kantoorwebsite
 • Ontwikkeling nieuwe website
 • Marketing en design van nieuwe boutique website binnen bepaalde rechtsgebieden

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur gerust een contactformulier of bel ons even op.

Vrijblijvende aanvraag

Benieuwd naar hoe wij uw website een boost kunnen geven met Marketing op maat? Neem contact met ons op dan informeren wij u graag over de mogelijkheden.

    

    

  Selecteer een module:
  Meerdere opties mogelijk

  Selecteer een oplossing:

  Veelgestelde vragen

  Waarom kies ik voor marketing op maat?

  Een goede website met bijhorende marketing is steeds belangrijker. Wij zorgen ervoor dat u optimaal wordt gevonden met uw huidige website of doormiddel van een nieuw te maken website.

  Hoe krijg ik inzicht in de ROI?

  Er wordt een omgeving vrijgegeven waar u inzicht hebt in de aantallen bezoekers, conversie en cijfers.

  Hoe ziet de beoordeling van de Legal Marketing Scan er uit?

  In de scan worden verschillende componenten van uw website gecontroleerd. Wij beoordelen de website onder andere op technisch aspecten en controleren de inrichting (On Page SEO). In de samenvatting van het rapport bevelen wij verbeteringen aan.

  Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn (nieuwe) website optimaal gevonden wordt?

  Door onze uitgebreide kennis in (online) marketing voor advocaten en juristen, weten wij exact wat nodig is om optimaal gevonden te worden. Wij monitoren wekelijks de campagne om uw website te optimaliseren.

  Wat zijn de maandelijkse kosten?

  De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van het rechtsgebied, hoeveelheid leads en de regio(s). Hoe meer aanvragen u via uw eigen site willen binnenhalen hoe meer werk wij er maandelijks aan moeten besteden. Wij brengen alleen beheerskosten in rekening. De Google kosten worden rechtstreeks bij het kantoor in rekening gebracht. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

  Waarom samenwerken met Omnius?

  Ervaren in juridische marketing

  Omnius heeft 15 jaar ervaring met het werven en onboarden van nieuwe cliënten. Wij kennen de markt en zorgen voor meer waardevolle cliënten voor uw praktijk.

  Intake door juristen

  Al onze leads worden gefilterd en verrijkt door onze eigen juristen. Wij onderscheiden ons van algemene leadbedrijven door kwaliteit en juridische expertise

  Uw eigen dashboard

  In uw Omnius portaal kunt u exact zien wat onze doorverwijzingen hebben opgeleverd. Zo weet u altijd wat uw rendement is. 

  Optimale bereikbaarheid

  De Omnius intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar. Cliënten kunnen ons altijd bereiken wanneer een juridisch probleem ontstaat. Vrijblijvend en laagdrempelig.

  Kies uw rechtsgebieden

  Geen algemene leads, maar specifiek binnen de rechtsgebieden die u behandelt.

  R

  Conform gedragsregels NOvA (gedragsregel 2, lid 2)

  Onze modellen zijn conform de eisen die de Orde van Advocaten stelt aan samenwerkingen die advocaten aangaan.

  Neem contact met ons op

  Wij bellen u graag terug!

     

   Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur via
   030 200 63 51 of contact@omnius.nl